Afsluiten van minilening

afsluiten van minilening

Het afsluiten van een minilening is eenvoudig en we houden het graag duidelijk en overzichtelijk. Daarom bieden we op deze website de keuze uit twee aanbieders voor een minilening: Ferratum en Saldodipje.

Ferratum:

Ferratum is marktleider in het afsluiten van minilening of minikredieten in Nederland. Het is een betrouwbaar Fins bedrijf. Daarom hebben ze sinds haar oprichting in 2005 al miljoenen tevreden klanten gemaakt.

Ferratum is actief in 25 landen en is beursgenoteerd. Dat betekent dat de aandelen van het bedrijf op de beurs van Frankfurt verhandeld worden.

Bij Ferratum heb je een betalingstermijn van 15, 30, 45 of 62 dagen.

  • 100 tot 300 euro is 15 dagen
  • 300 tot 500 is 15 of 30 dagen
  • Vanaf 600 euro is het 30 of 45 dagen
  • Vanaf 1100 euro is het 62 dagen

Bij Ferratum heb je een betalingstermijn van 15, 30, 45 of 62 dagen.

Sluit nu een minikrediet bij Ferratum af

Saldodipje:

Saldodipje is een product van Ferratum dat speciaal voor de Nederlandse markt is ontwikkeld.

Bij Saldodipje kun je een bedrag tussen de 600 en 1500 euro lenen. Echter, de eerste keer kun je maximaal een bedrag van 400 euro lenen. De betalingstermijn is altijd 62 dagen.

Saldodipje is gespecialiseerd in kortlopende leningen. Wanneer je aanvraag is goedgekeurd, staat het geleende bedrag binnen een werkdag op je rekening. Een aanvraag bij Saldodipje doe je al in 3 minuten. Saldodipje voert geen BKR-toetsingen uit en eist geen bewijs van inkomsten. Wel moet er iemand garant staan, de garantsteller.

Sluit nu een minikrediet bij Saldodipje af

Wat wordt er met een garantsteller bedoeld?

Een bedrijf of persoon die garant staat voor je lening. Als je de lening niet kunt aflossen, wordt dit door het bedrijf of persoon opgelost.

Welke garantsteller-opties biedt Saldodipje:

  1. Je kunt kiezen uit een persoonlijke garantstelling. Dan staat er iemand die je privé kent garant voor je lening. Legitimatiebewijs en getekende overeenkomst is hiervoor benodigd.
  2. Je kunt kiezen voor de Global Finance Guarantee Management garantstelling. Dit is een extern bedrijf, dat hiervoor een garantieprijs (vergoeding) in rekening brengt.

Waarom heb ik een garantsteller nodig?

De garantsteller zorgt ervoor dat Saldodipje minimaal risico loopt over het uitgeleende bedrag.